A Capriovus Kft. „A Capriovus Kft. külpiaci megjelenése” című, VEKOP-1.3.1-16-2016-00076 azonosítószámú pályázata során 2 028 750 Ft (azaz kétmillió-huszonnyolcezer-hétszázötven forint) vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázati kiíráson. A támogatás
mértéke 50% volt.

A projekt megvalósításának kezdete:

2017.09.05.

A projekt fizikai befejezésének napja:

2018.08.30.

A projekt keretében sikeresen megvalósítottuk a termékeink külföldi piacra jutását, azaz „készétel gyártása” tevékenységünket fejlesztettük.

A projekt keretében különböző magas színvonalú élelmiszeripari kiállításokon (Csehország, Szlovákia, Románia) ismertethették meg a céget és a termékeinket.
A Capriovus Kft. külpiaci megjelenése című projekt során a cég külföldi piacra lépését segítette elő Európa híresebb élelmiszeripari kiállításain való részvétellel, piackutatással, honlap fejlesztéssel.
A honlap fejlesztésnek köszönhetően weboldalunk amellett, hogy a több nyelven is elérhetővé vált, a felhasználói élmény is jelentősen javult.
A piackutatás magában foglalta a termék- és szolgáltatás elemzést, igény felmérést a célpiacokon, SWOT analízist, versenyképességi vizsgálatot.
A grafikai, formatervezési és marketingeszközök elkészítése során roll up, molino, banner, szórólap került tervezésre és kivitelezésre.