Cégünk

Társaságunk bő negyedszázados szervezeti múlttal, teljes magyar tulajdonnal, 1991-ben alakult Kft-vé. Fő tevékenységünk a tojásfeldolgozás, tojástermékek gyártása, tojáscsomagolás, illetve a feldolgozás során keletkező melléktermékek hasznosítása.

Üzemeinkben gyártunk különböző pasztörizált tojáslé, szárított tojáspor, tisztított főtt tojás, főzött tojásrúd és fertőtlenített héjú tojás terméket. Tojáscsomagoló üzemeinkben Étkezési friss tojás válogatásával és csomagolásával foglalkozunk.

A feldolgozás során keletkező melléktermékek, a tojáshéj és a takarmány tojáspor hasznosításával elsősorban hobbiállatok részére kifejlesztett takarmány termékeket állítunk elő.

Gyártás

Társaságunk székhelye és egyben kereskedelmi központja 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz. alatt található, ahol az adminisztratív ügyintézés is történik.

Mintaboltunk 1147 Budapest, Telepes utca 51. szám alatt működik.

Szigetcsépi telephelyeinken több független üzem működik. Egyikben a pasztőrözött tojáslevek gyártása, valamint ezek szárításával a tojáspor termékek előállítása történik, egy másik üzemben a tisztított főtt tojás termék valamint a tojásrúd termékek készülnek, egy harmadikban a fertőtlenített héjú tojás termék készítése folyik, a negyedikben a ToTu márkanevű, a tojásfehérje változatos feldolgozásával nyerhető ételek és étel kiegészítők gyártására kerül sor, végül a keletkező melléktermékek hasznosítására létesített üzemben a takarmány termékek előállítása történik. 

Társaságunk az eltelt évek során dinamikus fejlődésen ment keresztül, forgalmunk és ezzel egyidejűleg árbevételünk megtöbbszöröződött, ma már jelen vagyunk számos európai országban.

 

Biztonság

Gépparkunk korszerű, Sanovo, Bergmeier, Sondex, Actini berendezésekből áll, technikai felszereltségük, technológiai megbízhatóságuk a jó termék minőség záloga.

A termék minőséget a technológiai háttér folyamatos fejlesztése mellett megfelelő minőség biztosítási rendszerekkel is garantáljuk. 1998-ban vezettük be üzemeinkben az ISO 9002, 2002-ben az ISO 9001 minőségbiztosítási és az integrált HACCP rendszereket. A rendszerek háromévenkénti újratanúsítását és az évente ismétlődő felügyeleti tanúsítást a Bureau Veritas tanúsító szervezet végezte, illetve végzi. A rendszerek a szabványok változásait az előírásoknak megfelelően követik, amit a tanúsító szervezet ellenőriz és igazol.

A szigetcsépi tojáslé és tojáspor gyártó üzem HU 343, a tojásfőző üzem HU 913, EU ellenőrzési számmal rendelkezik. A tojáshéj fertőtlenítő és csomagoló üzemnek HU-12-TCS-008, a takarmányüzemnek pedig HU 13 1 00135 és HU 13 1 00136 a nyilvántartási száma.

A termékeink kiváló minőségén túl fontosnak tartjuk a vevőinkkel történő jó kapcsolat kialakítását, az elnyert bizalom megtartását.

Termékeinket a vevői igények maximális szem előtt tartásával az ország egész területén terítjük, valamint egyedi megállapodások alapján külföldre is szállítjuk. Üzletkötőink minden hazai régióban jelen vannak. Jelentős partnerkapcsolatokat alakítottunk ki a szomszédos országokban.

Törekvéseink eredményességét mutatja az, hogy partnereink között tudhatunk szinte minden magyarországi és több jelentős külföldi élelmiszer feldolgozó üzemet.